torsdag

EU positiv til HPV-vaksinasjon

EU-gjennomgang slår fast at det er vitenskaplig hold for å si at HPV-vaksinen beskytter mot livmorhalskreft. Les mer
Les også: Tre døde etter omstridt vaksine! (Dagbladet.no): 1637 rapporter om bivirkninger, hvorav 371 alvorlige - deriblant tre dødsfall. Det er status etter at HVP-vaksinen Gardasil ble innført i enkelte stater i USA i fjor.

3 kommentarer:

Heidi sa...

Hei!
Jeg er nettopp kommet i gang med siden www.hpv-vaksine.info, der jeg håper å kunne redde noen fra nålestikkene. Jeg ser at du har et vidt spekter av artikler. Regner derfor med at du søker en del på nett for å finne stoff. Dersom du finner nyheter relatert til Gardasil særskilt, og HPV-vaksine generelt, ville jeg være meget takknemlig for tips! Tar også gjerne i mot ris/ros for siden! Den er i sin spede start, og jeg trenger feedback.
På forhånd takk!
Kontaktinfo finner du på fliken "om oss" på www.hpv-vaksine.info

Mvh
Heidi

Arne Kristian sa...

Hei Heidi
Dette er et godt forsøk - kanskje noe "søtt" og for snilt og for mye tekst i hovedsiden. Bilder og ingress og med henvisning "les mer" er bedre. Dessuten bør du ta for deg det hele bildet av vaksinegalskapen - og skyte fra hoften - ikke med vannpistol men med kanoner skal du oppnå reaksjon. Har du lest "Medicinens Mafia"? Hilsen kollega Arne

Heidi sa...

He he... skal se om det lar seg gjøre.. ER enig med deg, men Wordpress har noen begrensninger. Jeg skal høre med guruen. :-) Takk for tilbakemelding! Er snart ferdig med en lang sak om hvorfor vi ikke ønsker vaksinasjon. I tillegg legger jeg ut link til over 140 alvorlige innrapporterte bivirkninger til VAERS. Selvfølgelig har ikke Merck tatt disse inn over seg.. sukk..