onsdag

Forebygge med vaksine - en ny løgn.



Annonse i VG 16. mai. Kan det livmorhalskreft forebygges?
Screening er viktig ettersom man oppdager unormale celler som assosieres med humant papillomavirus men beskytter ikke mot sykdommene. Kombinasjon av screening og vaksinering vil øke effektiviteten av et program som skal bekjempe livmorhalskreft.

Siste: Problemer med HPV-vaksinen for jenter fra 9 år!
Besvimelser, oppkast, smerter. Over 1260 reaksjoner rapportert, og undersøkelser viser at max 10 prosent, kanskje så lite som 1-4 prosent, bruker å bli innrapportert, så gråsonen er enorm. De langsiktige immunsystem- eller nevrologiske kompliksjonene er fullstendig ukjente. Det er usikkert om noen av disse vaksinerte barna vil utvikle fruktbarhetsproblemer, kreft eller genskader. Merck innrømmer at de ikke har studert dette. Neste stopp: Norske jenter, din datter? Delta i kampanjen for et nytt helsesystem og fritt helsevalg!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det du sier her om langsiktige komplikasjoner er utrolig viktig. Vi er nødt til å være kritiske i forhold til hva som tas inn i det norske vaksinasjonsprogrammet, for slik som det ser ut nå så kan alt tyde på at man spiller russisk rulett med unge jenters liv og helse.

Jeg har selv skrevet en post om dette tema. Mine jenter skal ikke være forsøkskaniner http://www.vedal.net/blogg/?p=501